Ledigt jobb för socialsekreterare inom missbruk i Södermanland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en socionom för arbete på barn- och vuxenenhet.

Detta uppdrag riktar sig mot vuxna med beroende/missbruk och våld i nära relation. Här väntar en varierande tjänst där du som socionom får möjlighet att bredda din kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga för socialsekreterare på vuxen.

Till detta uppdrag söker vi dig, socialsekreterare med minst 3 års erfarenhet att utreda vuxenärenden.

Att ta uppdrag som socialsekreterare inom missbruk via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom missbruk på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför socionomtjänst i Södermanland?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tgngryqrk fsad rrh yeupp
Tidsperiod
47-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom missbruk eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbghghj ah fhdef Reaåskyæj
Region/kommun
Södermanland/Qmaåpivæa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka