Socialsekreterare inom barn och unga sökes till uppdrag i Södermanland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna enhet är i behov av en socialsekreterare inom barn och unga för att stärka upp verksamheten.

Här väntar ett spännande uppdrag som socialsekreterare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom barn och unga.

Låter detta intressant? Sök uppdraget hos oss!

Att jobba som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socialsekreterare inom barn och unga ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför socionomjobb i Södermanland?

Om Agila

Är du socionom och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Urorei, Fxxk Ypo Hrsdbs
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnmp Cfmuoir srlf b cdigb JNNYTCQRBJ
Region/kommun
Södermanland/Vmxkgvkugg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka