Vi söker socionom till uppdrag i Södermanland

Kommunen söker socialsekreterare inom utredning barn- och unga och för utredningar för familjehem för ensamkommande barn. Konsultarbetet innebär att du har en stor påverkansgrad om var, hur och när du vill arbeta. Under varje uppdrag så har du en tät kontakt med din handläggare för att du ska vara tillfreds med den dagliga verksamheten och för att planera inför nästkommande uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som socionom

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Socionom inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför socionomuppdrag i Södermanland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som socionom hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tuyomw, Bbbk Rcn Nprneu
Tidsperiod
49-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pxhdccn ae achbi DFUÆNMOÆP
Region/kommun
Södermanland/Nqjåelxån
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka