Vi söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Södermanland

Här söker vi ni en konsult med erfarenhet inom försörjningsstöd.

För att passa för detta uppdrag så krävs det att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och effektivt i verksamhetssystemet Treserva.

Önskvärt om du kan arbeta på plats i kommunens lokaler men det finns även viss möjlighet till distansarbete när verksamheten tillåter det.

Låter detta som ett passande uppdrag för dig, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Att ta bemanningsuppdrag som socionom via Agila socionombemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socionom på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomuppdrag i Södermanland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Spbrcqrkle hyqgæne
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eånbxædslbrju cc gcchc RKFNBGESTKS
Region/kommun
Södermanland/Itnnpujtqya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka