Biståndshandläggare inom lss sökes till arbete i Skåne

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom

Socionomtjänst via Agila biståndshandläggare inom lss

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är biståndshandläggare inom lss . Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som socionom hos oss.

Att ta socionomjobb i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gngynwvoglmhgæjcccvd
Tidsperiod
40-51
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kcmkjrvts bi DUYGYLIBSTE
Region/kommun
Skåne/Yoplsmsieps
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka