Bemanningsjobb för socialsekreterare inom missbruk i Skåne

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Socionomjobb via Agila socialsekreterare inom missbruk

Trivs du med att arbeta som socialsekreterare inom missbruk men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta socionomuppdrag i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pyhbhlxc
Tidsperiod
7-30
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom psykiatri, Socialsekreterare inom missbruk eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gwtouu d aagba BJLWWJOB
Region/kommun
Skåne/Wwqhjdhg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka