Agila söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en chef för att stärka upp verksamheten.

Denna enhet söker en chef för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som chef. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Till detta uppdrag söker vi dig, minst 4 års erfarenhet av myndighetsutövande verksamhet gällande barn och unga.

Att ta uppdrag som socionom via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, socionom, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Skåne en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kdctmhwisutc-Noqu qxm deww
Tidsperiod
17-30
Efterfrågad kompetens
Chef inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
N S Xhbcqkkd aåa bg hfa bb DCECIXQELTMN
Region/kommun
Skåne/Ecsxrjipostt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka