Vi söker chef inom missbruk till uppdrag i Skåne

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en Socionom för arbete på vuxenavdelningen.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för enhetsområden. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Att ta bemanningsuppdrag som chef inom missbruk via Agila socionombemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som chef inom missbruk. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Skåne en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aqecxgjasson
Tidsperiod
30-48
Efterfrågad kompetens
Chef inom missbruk eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vqcubycbj ab cdcfh Sqxadkpoxgh
Region/kommun
Skåne/Yxusrbjfomo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka