Agila söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Skåne

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en Socialchef för uppdrag.

Denna enhet söker en chef för att stärka upp det befintliga teamet under en övergångsperiod för rollen som tillförordnad förvaltningschef. Konsulten ska leda och fördela arbetet inom hela förvaltningen samt inneha ansvar för personal och budget.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen höra av dig till oss så berättar vi mer. De söker en person med erfarenhet av liknande arbete i att leda verksamheter.

Att ta socionomuppdrag som socionom via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socionom ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Skåne en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvgby ldroxg
Tidsperiod
8-26
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ticraskpu b gaaec XTVCP
Region/kommun
Skåne/Hprqo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka