Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en Socionom för att stärka upp verksamheten.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom inom mottagningsfunktionen ingår förhandsbedömningar på inkomna orosanmälningar inom barn och unga.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta socionomarbete som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom barn och unga på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför socionomtjänst i Skåne?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oieskdfvmgiy-Dvlr mqs pyly
Tidsperiod
3-13
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K L Eddbjwvg tæy ic eed gi NWOSVTANFTJU
Region/kommun
Skåne/Gnxknffyowhc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka