Socionom sökes till arbete i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av två Socionomer för att stärka upp verksamheten.

Denna enhet söker en Socionom för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom utredningsteamet. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Till detta uppdrag söker vi dig, minst 4 års erfarenhet av myndighetsutövande verksamhet gällande barn och unga.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som socionom

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socionom ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta socionomjobb i Skåne

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ngwcakkojlwf-Wung tvy gfof
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
S E Fpcyltsw mås fd hid fa KULWQWQDJAAS
Region/kommun
Skåne/Wkkbuyiiistn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka