Socialsekreterare inom barn och unga sökes till jobb i Skåne

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Denna arbetsplats söker nu en socialsekreterare till sin verksamhet.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom området barn och ungdom.

Söker du ett meningsfullt arbete där gör skillnad i dina klienters liv? Välkommen att söka uppdraget som Socionom i denna härliga verksamhet. Här möter du klienter med varierande bakgrund.

Varför ta socionomuppdrag via Agila?

Arbetet som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Skåne en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xoxn, mpae & jvchrl
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykfttfgfu ib bghed USOHSVBKVET
Region/kommun
Skåne/Silswbeqpep
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka