Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Nu söker vi dig, Socionom som har ett brinnande intresse för komplexa ärenden.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom myndighetsutövningsområdet barn och ungdom.

Om du tycker att uppdraget låter intressant, hör av dig.

Att ta socionomjobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Skåne en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yorp eoa Qmqhjw
Tidsperiod
7-31
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wscthv h iiiab AFKYXGJP
Region/kommun
Skåne/Rqkxmmtb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka