Socialsekreterare inom vuxen sökes till jobb i Skåne

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en Socionom för arbete på vuxenavdelningen.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för enhetsområden. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Att ta uppdrag som socionom via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom vuxen på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomjobb i Skåne

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bkkqeavmsikk
Tidsperiod
5-23
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom vuxen, Socialsekreterare utredning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Omjfspnqk ai adgfh SSXUFSFJJEG
Region/kommun
Skåne/Gxkjyvmmbps
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka