Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en socialsekreterare samt en teamleader för att stärka upp verksamheten.

Denna enhet söker två Socionomer för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom barn och unga. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Låter detta som ett intressant uppdrag? Hör av dig till oss!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som socionom

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför socionomjobb i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mlecrobijs miuc vcy jqyo
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Q O Eurbtqpv såb ah giicf Pwhklweotocn
Region/kommun
Skåne/Xxiqihaylvty
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka