Bemanningsuppdrag för socialsekreterare inom vuxen i Skåne

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom har du en nyckelfunktion i klientens ärende. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet av liknanden arbetet.

Att ta tjänst som socialsekreterare inom vuxen via Agila

Att arbeta som socionom kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta socionomuppdrag i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som socionom hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Asall Ramzi
Asall Ramzi / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåulcfpnqhm crmhny, uwnnhpklåkfx. Bpuuxhqlt rynnf
Tidsperiod
48-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom missbruk, Socialsekreterare inom vuxen eller Våld i nära relationer
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vhytjkwntyrki h ccaci Såjkhtuvrd
Region/kommun
Skåne/Båwyavpheh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka