Agila söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommun är i behov av en Socionom för att stärka upp verksamheten.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom inom mottagningsfunktionen ingår förhandsbedömningar på inkomna orosanmälningar inom barn och unga.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta socionomarbete som socionom via Agila

Trivs du med att arbeta som socionom men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Socionomtjänst i Skåne

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmsbmlvajpmu-Exhd uyq oumj
Tidsperiod
1 (2023)-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
R G Rtjquyqb måa cg fgc hd MEJBRARYJIKM
Region/kommun
Skåne/Tfcgsemhaahn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka