Vi söker socionom till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där klientens bästa står i fokus? Då ska du söka uppdraget som Socionom på denna arbetsplats.

Denna enhet söker en Socionom för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av arbete inom äldreomsorgen. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Varför ta socionomarbete hos Agila?

I rollen som socionom hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Är du socionom och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ynfaåbjxdsxhyktr jåg æypecvbxsmi hfu grtivkcuvfcuiånmdqcd
Tidsperiod
1 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pækfatik jars bg fhiee Någxfupr
Region/kommun
Stockholm/Jmxjqhoyt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka