Ledigt jobb för biståndshandläggare inom äldreomsorg i Stockholm

Välkommen att söka uppdraget som Socionomkonsult till denna verksamhet.

Här väntar ett spännande uppdrag som biståndshandläggare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet som biståndshandläggare inom äldreomsorgen.

Att jobba som socionom via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som biståndshandläggare inom äldreomsorg, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Socionomuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Baxiåewxkbtmkvju Åiurc
Tidsperiod
42-48
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næfgtæbxmr ih Vmynwh
Region/kommun
Stockholm/Wxfehxvjl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka