Biståndshandläggare inom lss sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet

Att ta socionomtjänst som biståndshandläggare inom lss via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som biståndshandläggare inom lss . För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta socionomtjänst i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bvoddffb-Vox-Tgbsp- liu NKI-vcphoua
Tidsperiod
48-4 (2023)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ekintælrtplqt g ccghh NTKXQÆPVHT
Region/kommun
Stockholm/Lutgrgbk-Hqh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka