Biståndshandläggare inom äldreomsorg sökes till arbete i Stockholm

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som Socionom? Välkommen att söka detta uppdrag.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt med att utföra och färdigställa Lex Sarah utredningar.

Skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer!

Att jobba som socionom via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som biståndshandläggare inom äldreomsorg, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Socionomarbete i Stockholm

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som socionom hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svxjlcyjsixmif jlwigmcdmxl
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Biståndshandläggare inom psykiatri, Biståndshandläggare inom äldreomsorg, Socialsekreterare inom alla IFO:s verksamhetsområden eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cosfcutrtæwma if hhagb Kifugahq
Region/kommun
Stockholm/Ugqoruuq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka