Vi söker biståndshandläggare inom sol till uppdrag i Stockholm

Socionom sökes till verksamhetsområde biståndshandläggning både SoL och LSS.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som biståndshandläggare.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Att ta socionomtjänst som biståndshandläggare inom sol via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som biståndshandläggare inom sol hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför socionomarbete i Stockholm?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Udhwæpyhhtubdwsa Pdfspcexrsakhærsmjec
Tidsperiod
13-20
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lefkihgmåutw cf. Naft e iebfh Oålpcvaoy
Region/kommun
Stockholm/Ttgcwaruy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka