Agila söker biståndshandläggare inom lss till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där klientens bästa står i fokus? Då ska du söka uppdraget som Socionom på denna arbetsplats.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna enhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare en Socionom. Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande klientgrupp ska du söka detta uppdrag.

Varför ta socionombemanningsuppdrag hos Agila?

Som biståndshandläggare inom lss hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför socionomjobb i Stockholm?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcjyv- gbk bsexyetdåagslwfiwfqd - LUF
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bæwxuahlwk ef hgeie Pæyvdm
Region/kommun
Stockholm/Vanlpdp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka