Agila söker biståndshandläggare inom lss till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en Socionom för arbete inom funktionsnedsättning.

Som Socionom har du en nyckelfunktion i klientens ärende. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten.

Verksamheten söker dig, Socionom med en längre erfarenhet och förmåga att kunna arbeta självgående. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Varför ta socionomarbete hos Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Socionomarbete i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixkpætxttyylfgp eæg eerxuock usv lrifxbqbqjrllåaoewxs
Tidsperiod
48-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wuaseluækld fg fehaf MUCNADAD DÆHKX
Region/kommun
Stockholm/Gtomxmgp Xæxtp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka