Agila söker biståndshandläggare inom psykiatri till uppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att höra av dig till mig. De söker en Socionom med minst minst års erfarenhet inom området.

Att arbeta som socionom via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är socionom. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt socionomuppdrag.

Att ta socionomjobb i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uxfqsxugqjxmhæwqeksq
Tidsperiod
49-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywgxoeåmub db ehe aa MFLRTYÆ
Region/kommun
Stockholm/Tlsneyæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka