Bemanningsjobb för biståndshandläggare inom lss i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet

Att ta tjänst som biståndshandläggare inom lss via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som biståndshandläggare inom lss . Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomjobb i Stockholm

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dkjxvcdh-Dst-Clvju- nyn KWK-rmxrfwh
Tidsperiod
52-4 (2023)
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom LSS
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbvihåkeddode a gfggi JNVWNÆKPLG
Region/kommun
Stockholm/Osuqvite-Rie
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka