Socialsekreterare inom barn och unga sökes till tjänst i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Vi har ett uppdrag som nu söker en Enhetschef till sin verksamhet.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som chef inom barn och unga och familj. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig, med ett genuint intresse av området BoU och erfarenhet av liknande arbete.

Att ta socionomjobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socialsekreterare inom barn och unga. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta socionomtjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Thbshokqacsxydvpyq
Tidsperiod
6-17
Efterfrågad kompetens
Chef inom barn och unga, Chef inom familjerätt, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håkdk Uxinjqa, mxrn d efhdc RSJAIWRHR
Region/kommun
Stockholm/Dpuvyvfx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka