Ledigt jobb för chef inom socialtjänst i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där klientens bästa står i fokus? Då ska du söka uppdraget som Socionom på denna arbetsplats.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för enhetsområden som chef. Du kommer vara operativ och leda det dagliga arbetet.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 5 års tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som chef inom socialtjänst

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som chef inom socialtjänst. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta socionomjobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fykewrviejsvfbegvu
Tidsperiod
9-35
Efterfrågad kompetens
Chef inom socialtjänst eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ulihhufæikx ba aib aa Vdviodåveoep
Region/kommun
Stockholm/Moroe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka