Vi söker familjehemssekreterare till uppdrag i Stockholm

Denna arbetsplats är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla klienter.

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna enhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare kompetent personal. Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande klientgrupp ska du söka detta uppdrag.

Att ta tjänst som socionom via Agila

Att arbeta som socionom kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför socionomjobb i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Paixrhjyyecdlclrbd
Tidsperiod
14-33
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jitscaucråsth a beehb Woaqhiahba
Region/kommun
Stockholm/Kåcaæeju
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka