Bemanningstjänst för familjerättssekreterare i Stockholm

Här söker vi en konsult för uppdrag inom utredning för barn och unga.

För att passa för detta uppdrag så krävs det att du har en tidigare erfarenhet och en rutin i arbetet som göra att du kan arbeta självständigt.

Ett spännande uppdrag för dig som socionom och dig som är bekväm i din roll som socialsekreterare.

Att arbeta som familjerättssekreterare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Casper Unia
Casper Unia / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rlrv enc calm
Tidsperiod
32-51
Efterfrågad kompetens
Familjerättssekreterare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xsxogyvoæhsp a–gg hdfih Uxtgyklybno
Region/kommun
Stockholm/Xåejgæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka