Handledare sökes till jobb i Stockholm

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en handledare med erfarenhet av att handleda grupper.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som handledare fortsätta öka kunskapen och få gruppen att tänka till vad gäller arbetssätt och metoder.

De söker dig, Socionom med ett genuint intresse av handledning och som har tidigare erfarenhet av liknande arbete med minst 4 år.

Att ta jobb som handledare via Agila socionombemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som handledare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Socionomuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som socionom. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ulrnc Wxukmu
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Handledare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ryxiwwxålat dg gfeic WCQEI
Region/kommun
Stockholm/Ckfdj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka