Handledare sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team.

Målet är att alla klienter ska erbjudas en god och trygg hantering samt få ett gott bemötande. I rollen som Socionom ingår utredning, dokumentation, uppföljning och samverkan med relevanta aktörer.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet av liknanden arbete.

Att ta socionomjobb som handledare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som handledare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iygevy- xrn sapoydhlwfuuqmfrfb
Tidsperiod
8-4 (2026)
Efterfrågad kompetens
Handledare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wadbvrkædax cb addhd YBSLN
Region/kommun
Stockholm/Yhyfe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka