Vi söker skolkurator till socionombemanningsuppdrag i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Här söker vi nu en Socionom för uppdrag som skolkurator.

I detta uppdraget bjuder på en stor variation i det dagliga arbetet som Socionom. Här arbetar man i professionella team för att erbjuda en god och trygg hantering till alla elever.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Att ta bemanningsuppdrag som skolkurator via Agila socionombemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som socionom. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som skolkurator. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför socionomarbete i Stockholm?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pwjewuui hlnvcxtyy
Tidsperiod
8-24
Efterfrågad kompetens
Skolkurator eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drsapu Oaksvc symé gbg aaifb Gmfopwfj
Region/kommun
Stockholm/Lslwesam
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka