Ledigt jobb för socionom i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där klientens bästa står i fokus? Då ska du söka uppdraget som Socionom på denna arbetsplats.

Denna arbetsplats riktar sig mot kompetensområde barn och ungdom myndighetsutövning. Här väntar en varierande tjänst där du som Socionom får möjlighet att bredda din kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga för Socionom inom området.

Har du ett genuint intresse av att hjälpa människor? Skicka in din ansökan redan idag.

Att ta socionomtjänst som socionom via Agila

Trivs du med att arbeta som socionom men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för socionomarbete

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som socionom hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jwvm- dcb Jrwnmlojxkkvnr
Tidsperiod
48-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vckliblåvlx af cai ab MLMSR
Region/kommun
Stockholm/Yorkn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka