Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom har du en nyckelfunktion i klientens ärende. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet av liknanden arbetet.

Att ta socionomuppdrag som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som socialsekreterare inom barn och unga, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Socionomarbete i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Stålnacke
Johanna Stålnacke / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Shqu, Psgoot Oee Texwjd
Tidsperiod
47-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eagevmbxfædeb eh edihg Ctnij
Region/kommun
Stockholm/Tdldn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka