Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

TEST. Detta är en testprofil för interna utbildningar på Agila. Detta är ej ett faktiskt behov. TEST.

TEST. Detta är en testprofil för interna utbildningar på Agila. Detta är ej ett faktiskt behov. TEST. TEST. Detta är en testprofil för interna utbildningar på Agila. Detta är ej ett faktiskt behov. TEST.TEST. Detta är en testprofil för interna utbildningar på Agila. Detta är ej ett faktiskt behov. TEST.

Varför ta socionomtjänst via Agila?

Trivs du med att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Socionomtjänst i Stockholm

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktuawhtsxav BxkyAS
Tidsperiod
5-41
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ggtygw Fknyvfksaqaxyj fe efa ig Hrwleldfx
Region/kommun
Stockholm/Baicmbeua
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka