Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Stockholm

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag inom barn och unga i Stockholmsregionen.

Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom inom barn och ungdom.

Till detta uppdrag söker vi dig med minst 3 års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga.

Varför ta socionomjobb via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som socialsekreterare inom barn och unga med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför socionomjobb i Stockholm?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ohke nyq xabr
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Diykknxtmæpxy h egcfe KÆYGÅYED
Region/kommun
Stockholm/Tæsmæsrx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka