Vi söker socialsekreterare inom barn och unga till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Denna arbetsplats söker nu en Socionom till sin verksamhet.

Denna enhet söker en Socionom för att stärka upp det befintliga teamet. Avdelningen arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Som Socionom kommer du att möta klienter med varierande komplexa ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. utredning, uppföljning, dokumentation och klientmöten.

Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som socionom

Som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför socionomuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tdmfqvek-Wnr-Xopy gls Raqjwx etc Ofvjfunhrmguwyyemn
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cucmsæxbypsxu f gffee OGHYTÆUOTY
Region/kommun
Stockholm/Ixwfxyeu-Omp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka