Socialsekreterare inom barn och unga sökes till arbete i Stockholm

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag.

Denna enhet söker en Socionom för ett uppdrag att följa upp barn i familjehem, göra hemtagningsutredningar, övervägande mm. För att passa för uppdraget behöver du vara självgående och trygg i din kompetens samt van att hantera komplexa ärenden.

Låter detta som ett uppdrag för dig så är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Att arbeta som socionom via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som socialsekreterare inom barn och unga, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för socionomtjänst

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ujqcieqjævh
Tidsperiod
39-48
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåxpjuxjybvodp cb gdcci Fnåmcndlbu
Region/kommun
Stockholm/Aewbkqdhl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka