Vi söker socionom till socionombemanningsuppdrag i Stockholm

Detta socialkontor vill nu stärka upp sitt team med fler socionomer och söker dig som har ett intresse och erfarenhet inom barn och unga.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socialsekreterare såsom utredningar och uppföljningar enligt LVU.

För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Socionomjobb hos Agila socionom

Trivs du med att arbeta som socionom men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för socionom som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för socionomuppdrag

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef/Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ftefqiaonknddt
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Giluyfcfåcuq ge. Ycty a iegcg Nåothvogp
Region/kommun
Stockholm/Onnsfeuos
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka