Socialsekreterare inom barn och unga sökes till jobb i Stockholm

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag inom barn och unga i Stockholmsregionen.

Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom inom barn och ungdom.

Till detta uppdrag söker vi dig med minst 3 års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som socialsekreterare inom barn och unga

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Socionomarbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Obaf obx ywxy
Tidsperiod
47-8 (2024)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qcracknwlænec e cfbhh RÆSYÅSNP
Region/kommun
Stockholm/Oæwyævfq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka