Ledigt jobb för socialsekreterare inom försörjningsstöd i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Här är dom i behov av en Socionom för att stärka upp verksamheten.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter för enhetsområden. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal.

Verksamheten söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom området.

Varför ta socionomjobb hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som socialsekreterare inom försörjningsstöd på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomuppdrag i Stockholm

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hæsgåwequlrtlsæx
Tidsperiod
49-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dvkucincobcp a fhiei Dbwiepyecsd
Region/kommun
Stockholm/Tnnhkbflj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka