Ledigt jobb för socialsekreterare inom barn och unga i Stockholm

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Som Socionom har du en nyckelfunktion i klientens ärende. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med uppföljningar inom familjevården.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst fem års erfarenhet inom området familjerätt.

Att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som socialsekreterare inom barn och unga. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför socionomuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Udgmphjdkgwcæbfwh
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom barn och unga
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Weimjsuvågoi f–ie iecfh MRQEGXKWFPD
Region/kommun
Stockholm/Wævsiå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka