Socialsekreterare inom missbruk sökes till jobb i Stockholm

Välkommen att söka uppdraget som Socionomkonsult inom missbruksområdet.

Till detta uppdrag sökes en Socionom för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats. Du arbetar både självständigt såväl som i team med övrig personal. För dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten har behov en Socionom med minst 3års tidigare erfarenhet av arbete som socialsekreterare inom missbruk.

Varför ta socionomtjänst via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som socialsekreterare inom missbruk ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta socionomuppdrag i Stockholm

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtgedheijæfi
Tidsperiod
48-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Socialsekreterare inom missbruk
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wjqcrmrkmrpso eh, Tlqfs eedaf Djætmp
Region/kommun
Stockholm/Tupcnspfv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka