Bemanningstjänst för biståndshandläggare inom äldreomsorg i Uppsala

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna verksamhet är i behov av en biståndshandläggare inom äldreomsorgen för att stärka upp verksamheten.

Verksamheten tar emot klienter inom äldreomsorgen, Här kommer du att arbeta självständigt samt i team. Uppdraget innebär sedvanliga uppgifter så som utredning, dokumentation, uppföljning och klientmöten.

Till detta uppdrag söker vi dig, med minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta socionomjobb hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som biståndshandläggare inom äldreomsorg ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Uppsala en spännande plats för socionomjobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som socionom hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fåox ncndsq-Gjdgæhcfjnqcnkv
Tidsperiod
5-13
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qcbunrlyercy ga ehehh NÅSFVE
Region/kommun
Uppsala/Båjt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka