Biståndshandläggare inom äldreomsorg sökes till jobb i Uppsala

Socionom sökes till verksamhetsområde äldreomsorg.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som innefattar myndighetsutövning inom äldreomsorgen. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten har behov av en biståndshandläggare med minst 3års tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta jobb som biståndshandläggare inom äldreomsorg via Agila socionombemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Socionom hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som biståndshandläggare inom äldreomsorg hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta socionomjobb i Uppsala

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Moa Eriksson
Moa Eriksson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aohmjbs Uiwpyb-Æetux
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vwrxqyddmjcbs i ibgih HVFOXJX
Region/kommun
Uppsala/Aowbwvm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka