Ledigt jobb för socialsekreterare inom missbruk i Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom socialpsykiatri och missbruk.

Här väntar ett spännande uppdrag som Socionom där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt men har stöd av övriga på enheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som Socionom.

Till detta uppdrag söker vi dig med minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att arbeta som socialsekreterare inom missbruk via Agila

Som socialsekreterare inom missbruk hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför socionomuppdrag i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som socionom hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ludvig Cederteg
Ludvig Cederteg / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåbv dkglji-Vkæv Esrv Oubky
Tidsperiod
9-26
Efterfrågad kompetens
Biståndshandläggare inom psykiatri, Socialsekreterare inom missbruk eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Avipiubmcggo hg iebde NÅVPYW
Region/kommun
Uppsala/Oæfy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka