Agila söker familjehemssekreterare till uppdrag i Uppsala

Är du intresserad av att jobba på den privata sidan som familjehemssekreterare? Då är detta uppdraget för dig!

Till detta uppdrag söker vi en familjehemssekreterare/familjehemskonsultent helst med flera års erfarenhet. I denna roller kommer du att ansvara för utredning, utbildning och handledning av familjehem. Denna uppdragsgivare är intresserad av att rekrytera över konsulten till fast tjänst om allt känns bra för all parter.

Meriterande om du har utbildning inom FREDA, PATRIAK, SARA eller nya Kälvestensmetoden.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss så pratar vi vidare

Att ta socionomjobb som familjehemssekreterare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som socionom hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomarbete i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa socionom. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabella Fröberg
Izabella Fröberg / Teamchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Coywfwdtsæqktc
Tidsperiod
6-31
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ax Gwvbqnnbcj fh chhbe Pqenvgl
Region/kommun
Uppsala/Vtbeuda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka