Vi söker familjehemssekreterare till socionombemanningsuppdrag

Är du intresserad av att jobba på den privata sidan som familjehemssekreterare? Då är detta uppdraget för dig!

Till detta uppdrag söker vi en familjehemssekreterare/familjehemskonsultent helst med flera års erfarenhet. I denna roller kommer du att ansvara för utredning, utbildning och handledning av familjehem. Denna uppdragsgivare är intresserad av att rekrytera över konsulten till fast tjänst om allt känns bra för all parter.

Meriterande om du har utbildning inom FREDA, PATRIAK, SARA eller nya Kälvestensmetoden.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss så pratar vi vidare

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som socionom

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som familjehemssekreterare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomarbete i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabella Fröberg
Izabella Fröberg / Teamchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fhhckdnfræifyi
Tidsperiod
49-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tj Trxbgjflqa ie biggg Ikphcne
Region/kommun
Uppsala/Utqivsc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka