Agila söker familjehemssekreterare till uppdrag i Uppsala

Är du intresserad av att jobba på den privata sidan som familjehemssekreterare? Då är detta uppdraget för dig!

Till detta uppdrag söker vi en familjehemssekreterare/familjehemskonsultent helst med flera års erfarenhet. I denna roller kommer du att ansvara för utredning, utbildning och handledning av familjehem. Denna uppdragsgivare är intresserad av att rekrytera över konsulten till fast tjänst om allt känns bra för all parter.

Meriterande om du har utbildning inom FREDA, PATRIAK, SARA eller nya Kälvestensmetoden.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss så pratar vi vidare

Att ta uppdrag som socionom via Agila

I rollen som familjehemssekreterare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta socionomtjänst i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabella Fröberg
Izabella Fröberg / Teamchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tnwpkgnadænxir
Tidsperiod
48-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sa Rbfoqwdgns ef gfiee Xiymydx
Region/kommun
Uppsala/Wpdrfqy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka