Agila söker socialsekreterare inom barn och unga till socionombemanningsuppdrag

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en socialsekreterare/barnhandläggare för arbete på placeringsenhet.

Som socialsekreterare/barnhandläggare kommer du att möta klienter med varierande ärenden. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom utredning, uppföljning och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Till detta uppdrag söker vi dig med minst 3 års erfarenhet av arbete med barn och ungdom. Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss.

Att ta jobb som socialsekreterare inom barn och unga via Agila socionombemanning

Som socialsekreterare inom barn och unga hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som socialsekreterare inom barn och unga.

Varför socionomjobb i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som socionom hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aiabiys Vpjvlb-Jsgjamgcilvtnjbos c
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ptsfasåowxtgido ii ceehi Nfhpfhn
Region/kommun
Uppsala/Sisicbc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka